Om oss

Vårt team

Ylva Nyhlén

Sparringpartner

Ylva är grundare och delägare i Sparringpartner samt Certifierad PDP Professional. Utbildad organisationskonsult och samtalscoach i psykosyntes. 

Ulrika Håkans

Sparringpartner

Ulrika är sparringpartner och utbildad till samtalsterapeut och  samtalscoach inom psykosyntes samt handledare i motiverande samtal.

Teamet på Sparringpartner Sweden AB har skapat och levererar Par- och relationssparring® som ett alternativ till coaching och terapi. Det unika med vår metod är att vi använder ett beprövat digitalt system som heter PDP®, Professional DynaMetric Programs. I detta system finns en rapport, Side-by-side, som presenterar två personer bredvid varandra och visar dessas styrkor, naturliga beteenden, kommunikationstilar, ledarskapsstilar, naturliga energinivå, motivatorer och de-motivatorer för att nämna några. Mycket bra för att kunna fungera bättre tillsammans.


Par- och relationssparring ersätter inte parterapi som går djupare och vanligtvis pågår längre. Par- och relationssparring är mer "light" och utgår från beteenden och är ett sätt att förstå varandra och sig själv bättre. Syftet är att vid behov kunna agera eller reagera på ett sätt som bättre främjar relationen. När par- och relationssparringen är avslutad har båda fått verktyg och metoder som kan användas även i framtiden. Bland annat finns många övningar i webbverktyget Kärlekstanken® som ingår när ni köper ett Par- och Relationssparring-paket. 

 

Vi sparringpartners som jobbar med par- och relationssparring är utbildade i psykosyntes och i PDP-systemet. Du kan läsa mer om oss på Sparringpartners hemsida, där du också hittar mer information om PDP® och om psykosyntes.


Vill du veta mer så kontakta oss!


P.S Skulle du vilja jobba med er relation helt utan mellanhänder är Kärlekstanken, som vi nämnt ovan, ett webbaserat relationsverktyg där du hittar övningar och filmer som ni kan titta på tillsammans och arbeta med helt på egen hand. Denna ingår som sagt när ni köper Par- och relationssparring® av oss. Du hittar mer info om den på Kärlekstanken®.

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

Det som tidigare var svårt att prata om är nu lätt.

- Fredrik