Om oss

Vårt varför

Teamet på Sparringpartner Sweden AB har skapat Par- och relationssparring® som ett alternativ till coaching och terapi. Det unika med vår metod är att vi använder ett beprövat digitalt system som heter PDP®, Professional DynaMetric Programs. I detta system finns en rapport, Side-by-side, som presenterar två personer bredvid varandra och visar dessas styrkor, naturliga beteenden, kommunikationstilar, ledarskapsstilar, naturliga energinivå, motivatorer och demotivatorer för att nämna några. Mycket bra för att kunna fungera bättre tillsammans. Denna rapport används redan i näringslivet för att skapa bättre samarbete och för att undvika konflikter.


Par- och relationssparring ersätter inte parterapi som går djupare och vanligtvis pågår längre. Par- och relationssparring är mer "light" och utgår från beteenden vilket ger ett sätt att förstå varandra och sig själv bättre. Syftet är att vid behov kunna agera eller reagera på ett sätt som bättre främjar relationen. När par- och relationssparringen är avslutad har båda fått verktyg och metoder som kan användas även i framtiden. Bland annat finns många övningar i webbverktyget Kärlekstanken® som ingår när ni köper ett Par- och Relationssparringpaket. 

 

Vi sparringpartners som jobbar med par- och relationssparring är utbildade i psykosyntes och i PDP-systemet. Du kan läsa mer om oss på Sparringpartners hemsida, där du också hittar mer information om PDP® och om psykosyntes.


Skulle du hellre vilja jobba med er relation helt utan mellanhänder är Kärlekstanken, som vi nämnt ovan, ett webbaserat relationsverktyg där du hittar övningar och filmer som ni kan titta på tillsammans och arbeta med helt på egen hand. Denna ingår som sagt när ni köper Par- och relationssparring® av oss och med den jobbar vi tillsammans med Wahlmans Weddings för att skapa hållbarhet i relationer, både nya och gamla . Du hittar mer info om den under Kärlekstanken®.


Vill du veta mer så kontakta oss!

Vårt team

Ylva Nyhlén

Sparringpartner

Ylva är grundare och ägare till Sparringpartner samt Certifierad PDP Professional. Utbildad organisationskonsult och samtalscoach i psykosyntes.

Att få människor att både se sina egna styrkor och må bra är det som driver Ylva. Med grunden i att få människor laddade på jobbet insåg hon snabbt att de verktygen kan och bör också användas hemma. Par- & relationsparring kom till som en effekt av detta, med hjälp av ett system som används i näringslivet.

Kärlekstanken är en annan verktygslåda där hon med själ och hjärta vill förmedla enkla verktyg för att skapa hållbarhet i komplexa relationer. För vilken relation är viktigast på lång sikt, den med jobbet eller den med din partner? 

Så med grund i näringslivets utvecklingssamtal, strategiska planer och årsplaner kan också ni bli de som styr ert liv. Ylva vill därför bidra till större kunskap om dina och partnerns styrkor, samt verktyg för hur ni kan utveckla och ta er igenom livet olika skeden. För en hållbar relation!

Peter Castenbäck

Sparringpartner

Peter var med och grundade Sparringpartner och är bland annat Certifierad PDP Professional. Han jobbar numera på annat håll men är fortfarande engagerad i Kärlekstanken som han har varit och tagit fram. Utbildad samtalscoach i psykosyntes och med lång utbildning inom psykologin är han intresserad av att hjälpa människor se sina styrkor och hitta rätt plats i livet.

Peter är med på merparten av de filmer ni kan se från Kärlekstanken och kommer bidra i den delen även framåt. 


Karolina Wahlman

Relationscoach

Karolina äger och driver Wahlmans Weddings. Hon är diplomerad Wedding Planner och har 15 års internationell erfarenhet av bröllop och andra event. Wahlmans Weddings arrangerar intima och hållbara bröllop i Sverige och över hela Europa.

Karolina har en passion för skönhet, planering, kärlekshistorier och relationer. Hennes största inspirationskälla är naturen och hon känner starkt för att jobba hållbart i varje del av sitt företag, det gäller allt från materialval och logistiklösningar till att ha en öppen kommunikation med bröllopsparen för att de ska få de bästa förutsättningarna för att äktenskapet ska hålla länge.

För Karolina står hållbarhet för flera saker. I en relation är det viktigt att kunna prata öppet, vara tydlig med värderingar, tankar och behov och därför är det med stor lycka hon samarbetar med Kärlekstanken.

Enligt henne är den största lyckan är att få dela alla pars glädje och kärlek på själva bröllopsdagen, men även följa dem under resan innan och efter bröllopet.


Ulrika Håkans

Sparringpartner

Ulrika är sparringpartner och utbildad till samtalsterapeut och  samtalscoach inom psykosyntes samt handledare i motiverande samtal. Hon är en erfaren samtalsterapeut som även tar emot par för djupare analyser och frågeställningar. 


VAD VÅRA KUNDER SÄGER

Det som tidigare var svårt att prata om är nu lätt.

- Fredrik